Tuesday, July 19, 2011

Kiertue alkaa sunnuntaina 24-7ttä!

Burn24-7- Suomen kiertue 2011 alkaa tänä vuonna Tampereelta sunnuntaina 24.7. klo 14 ja tapahtumapaikkana on Pelipuiston seurakuntakoti Hervannassa.

Kiertuetta vetää Tiffany Buhler, amerikkalainen profeetallinen ylistäjä, joka on muuttanut Englantiin miehensä työn mukana ja johtaa Burn24/7:n työtä UK:ssa. Mukana tiimissä on myös kolme nuorta ylistyksenjohtajaa Englannista sekä suomalaisia nuoria ja nuoria aikuisia.

Nämä muusikot haluavat nähdä syntyvän jatkuvan rukouksen paikkoja, jossa jatkuvasti keskitytään Jumalaan ja jossa Jumala tulee kirkastetuksi. Suomessa he haluavat palvella seurakuntaa, auttaa ylistystiimejä, jakaa omastaan ja avustaa ylistyksen, rukouksen ja opetuksen kautta.
He eivät niinkään halua tuoda esille jonkin tietyn kulttuurin musiikkia, vaan haluavat nostaa kunkin maan alkuperäisen äänen esille. He ajattelevat, että uuden oppimisessa tarvitaan ensin kokemus ylistyksestä ja rukouksesta kaupungin puolesta, sitten voidaan antaa ohjeita miten jatkaa sen jälkeen kun tiimi on lähtenyt.



http://www.facebook.com/event.php?eid=172975259436105 

No comments:

Post a Comment